Διυλιστήριο: VIDEO - Συνέντευξη του Κασιδιάρη σε τούρκικο κανάλι που τον παρουσιάζει ως playboy

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

VIDEO - Συνέντευξη του Κασιδιάρη σε τούρκικο κανάλι που τον παρουσιάζει ως playboy


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Που είναι οι εποχές, όπου η χρυσή αυγή, διαδήλωνε και πέταγε ταραμά έξω από το Mega γιατί ''έπαιζαν'' τούρκικα σίριαλ (ΕΔΩ) ; Τώρα δίνουν και συνεντεύξεις στο κρατικό τούρκικό κανάλι ....Δεν είχε τίποτα τουλάχιστον να πει για τα Ίμια, τις τουρκικές παραβιάσεις, για την Αγιά Σοφιά, για την Θράκη κτλ ''

Συνέντευξη του βουλευτή της Χ.Α στην τουρκική κρατική τηλεόραση

Στο ΤRT World, που ανήκει στο τουρκική κρατική τηλεόραση παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Το τουρκικό δίκτυο παρουσιάζει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως τον «playboy της ελληνική άκρας Δεξιάς», ενώ στην συνέντευξη,ο Ηλ. Κασιδιάρης εκφράζει μεταξύ άλλων τα παράπονά του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο γιατί η Χρυσή Αυγή έχει τα μικρότερα γραφεία στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και για το γεγονός ότι πέραν από τον ιστότοπο του κόμματος δεν υπάρχει άλλος τρόπος προπαγάνδας.

Στο βίντεο δε γίνεται ούτε λόγος για την δίκη της Χρυσής Αυγής και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ούτε για τα στοιχεία του ναζιστικού χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης και τα δολοφονικά τάγματα εφόδου.

Παρόλα αυτά το τουρκικό δίκτυο δίνει βήμα στον Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να εξηγήσει τις ομοιότητες μεταξύ των ναζιστικών συμβόλων και των μαιάνδρων του Παρθενώνα...




Πηγή www.tovima.gr

https://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus