Διυλιστήριο: Η «ασπρόμαυρη» κωλοτούμπα του Άδωνη: Πραγματικός πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – Δεν είναι αντίπαλος μας ο Σαββίδης

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η «ασπρόμαυρη» κωλοτούμπα του Άδωνη: Πραγματικός πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – Δεν είναι αντίπαλος μας ο Σαββίδης



Aπέλπιδα προσπάθεια κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για τη Νέα Δημοκρατία από τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στο Μetropolis Fm, έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως αυτός είναι ο πραγματικός πρωταθλητής. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε την μεγαλύτερη πολιτική του… ντρίμπλα μέχρι στιγμής καθώς ανέφερε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι αντίπαλός της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μεταξύ άλλων είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να τονίσω πως ήταν η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε πληγές για το πώς έχασε ο ΠΑΟΚ αυτό το Πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσουν οι ομάδες να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής: «Το έχω ξαναπεί πως για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κανονικός πρωταθλητής. Έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν πως ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καλά την κατάσταση».

Για τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο κ. Σαββίδης είναι αντίπαλός μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανέναν επιχειρηματία αντίπαλο. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από μία συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρώτο Θέμα».

Για το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει η κόντρα με τους ισχυρούς: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν την εύνοια της κυβέρνησης. Και η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει λάθη όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει».

Για το αν θα ερχόταν στη Τούμπα: «Δεν θα είχα κανένα λόγο για να μην έρθω στην Τούμπα, αρκεί κάποιοι προκλητικοί να μην εκμεταλλευτούν αυτή την επίσκεψη. Εγώ το έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω».

Να τονίσουμε εδώ, ότι σε συνέντευξη του για το φλέγον θέμα της συνέντευξης Σαββίδη, πάλι στο Metropolis ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει: « O Σαββίδης διέβη τον Ρουβίκωνα. Έπαψε να είναι ένας απλός επενδυτής, έγινε ένα πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus