Διυλιστήριο: Για να μην ξεχνάμε το ''μεγαλείο'' της ελληνικής... διπλωματίας

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Για να μην ξεχνάμε το ''μεγαλείο'' της ελληνικής... διπλωματίας


Οταν η Ντόρα και τα 117 άτομα της συνοδείας της, έγραφαν ''ιστορία διπλωματίας'' στη Νέα Υόρκη, με χρήματα των -μόνιμα κορόϊδων- Ελλήνων φορολογούμενων
Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών, επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη (Ηνωμένα 'Εθνη).

Γιά 12 ημέρες (Σεπτ. 2006), μαζί με ''υπηρεσιακούς παράγοντες'', 15 βουλευτές, 19 εκπρόσωπους ΜΜΕ και δεκάδες ''παρατρεχάμενους'', δηλ. ''τουρίστες'' (οι περισσότεροι βαφτίστηκαν ''σύμβουλοι'', μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ''Ολυμπιακού'' Βαγγέλης Μαρινάκης). Μαζί και ο Κων/νος Μητσοτάκης, τα παιδιά της Ντόρας κλπ. 'Ολα τα πλήρωσε -φυσικά- το ελληνικό Δημόσιο. (Η Ντόρα Μπακογιάννη, προήδρευσε του Συμβουλίου Ασφαλείας, γιά 2 ώρες).

Η ''υψηλή κουστωδία'' από το Ελλαδιστάν, στις ''διακοπές'' της με κρατικό χρήμα στη Νέα Υόρκη, επισκέφτηκε με... λεωφορεία πολυκαταστήματα βόρεια της πόλης. Χώρια τα δείπνα- γεύματα, το ποτό στα μπαρ, η διαμονή σε πανάκριβα ξενοδοχεία κλπ. 'Εδειχναν στην πράξη την ''ευημερούσα Ελλάδα''. (Οι... πό**** πολυτελείας για ορισμένους ''συμβούλους'' που συμμετείχαν στην αποστολή, υποθέτουμε ότι δεν πληρώθηκαν από το Δημόσιο).

Η επίσημη κατάσταση ΟΗΕ με όλα τα ονόματα της ελληνικής ''αποστολής''

Ντόρα και 117, Νέα Υόρκη, τέλη 2006 - σε 12 ημερών ''διακοπές'' χλιδάτες με έξοδα Ελλήνων φορολογούμενων, επί πρωθυπουργίας ''κουρασμένου'' γνωστού και ως ''γαρδούμπα''.
P.S. Η αποστολή τότε του πρόεδρου των ΗΠΑ είχε 67 μέλη.

(Δώστε προσοχή ειδικά στα ονόματα ''συμβούλων'')




Πηγή www.tgbnews.com

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus