Διυλιστήριο: VIDEO - Μητσοτάκης : «Οι άνθρωποι κάηκαν γιατί δεν φόραγαν βρεγμένες μπλούζες»

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

VIDEO - Μητσοτάκης : «Οι άνθρωποι κάηκαν γιατί δεν φόραγαν βρεγμένες μπλούζες»



Άφωνος ο ελληνικός λαός έχει μείνει από τον πανέξυπνο «γόνο» που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα μας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι στο Μάτι κάηκαν επειδή δεν φορούσαν μακρυμάνικες μπλούζες και μάλιστα βρεγμένες.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε με αυταρέσκεια, αυτή την πληροφορία του την έδωσε ένα παιδί που νοσηλευόταν στο «Νοσοκομείο Παίδων».

Δηλαδή, υιοθέτησε ως συμβουλή λόγια που άκουσε από μικρό παιδί, ότι δηλαδή «κάηκα επειδή δεν φορούσα μπλούζα», και στη συνέχεια έδωσε την ίδια συμβουλή στον ελληνικό λαό.

Πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος; Πόσο;

Προσέξτε, υιοθέτησε τα λόγια ενός μικρού παιδιού και όχι κάποιου ειδικού. Προφανώς γιατί και το δικό του μυαλό βρίσκεται σε νηπιακή κατάσταση και σε αυτό το επίπεδο επικοινωνεί.

Αυτός ο ανίδεος «γόνος», που επαίρεται ότι διαθέτει το καλύτερο βιογραφικό στη χώρα, αγνοεί ότι η μπλούζα -ακόμα και η βρεγμένη όπως ισχυρίστηκε με βεβαιότητα επειδή έτσι του είπε ένας εγκαυματίας «πιτσιρικάς»- δεν προστατεύει από την πυρκαγιά.

Είναι κοινή λογική ότι δεν προστατεύει από την πύρινη λαίλαπα μια βρεγμένη μακρυμάνικη μπλούζα.

Αλλά ούτε και φαίνεται να απασχόλησε το απλοϊκό μυαλό του γιατί οι πυροσβέστες σπεύδουν με πυρίμαχες στολές και όχι με… βρεγμένες μπλούζες.

Επίσης, αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο «γόνος», που δήλωνε τα παραπάνω με ύφος ικανοποίησης χαμογελαστού παλιάτσου, δεν γνωρίζει καν ότι βρέθηκαν πτώματα πλήρως απανθρακωμένα, ότι αναπτύχθηκαν θερμοκρασίες που έλιωσαν μέχρι και τις ζάντες των αυτοκινήτων και τις ρευστοποίησαν σε υγρό μέταλλο.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί βεβαιότητα ότι οι βρεγμένες μακρυμάνικες μπλούζες προστατεύουν από τα εγκαύματα και από την πύρινη λαίλαπα.

Είναι πρωτοφανές αυτό που ζούμε, είναι πρωτοφανή αυτά που ακούμε! Ακούμε ηλιθιότητες!

Και είναι τόσο ανόητος ο άνθρωπος αυτός, που κατηγόρησε με το γνωστό μητσοτακέικο υφάκι το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας επειδή δεν διδάσκει στα παιδιά ότι εάν φοράνε βρεγμένες μπλούζες δεν καίγονται.

Όταν η ανοησία, η βλακεία και η ηλιθιότητα αποτελούν την εναλλακτική πρόταση εξουσίας για τον τόπο μας, τότε όλοι μας οφείλουμε να προβληματιστούμε πάρα πολύ σοβαρά για το τι μας περιμένει εάν αυτός με το «καλύτερο βιογραφικό στη χώρα» γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

Το βίντεο που θα δείτε αποτελεί εικόνα από ένα φρικιαστικό μέλλον.

Εάν θέλετε να το ζήσετε, ψηφίστε τον. Αυτόν και τον θίασό του.

Η δήλωση ΣΟΚ στο 19.06 του βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus