Διυλιστήριο: VIDEO - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

VIDEO - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ



H πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας ζωντανά στο Skai TV, άσκησε κριτική στο ότι η Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου δεν εξέδωσε στην Τουρκία τους τρομοκράτες της DHKP-C.

Ελληνικό δικαστήριο απέρριψε την έκδοση στην Τουρκία των 9 τρομοκρατών-μελών της DHKP-C που συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν στην Αθήνα τον Νοέμβριο, κάτι που προκάλεσε αντίδραση όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και από Έλληνες. H πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας ζωντανά στο Skai TV, άσκησε κριτική στο ότι η Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου δεν εξέδωσε στην Τουρκία τους τρομοκράτες της DHKP-C. Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως ήταν λάθος το βήμα που έκανε μόνη της η ελληνική κυβέρνηση και πρόσθεσε πως ήταν μεγάλο λάθος να μην εκδοθούν οι τρομοκράτες που θέλανε να σκοτώσουν τον ΠτΔ της Τουρκίας. Η Μπακογιάννη είπε πως δεν μπορεί να γίνουν παζάρια με τους δύο Έλληνες κρατούμενους στην Τουρκία και πρόσθεσε πως ¨Μια χώρα που σέβεται το εαυτό της πρέπει να απελαύνει τους τρομοκράτες που έχουν φωλιάσει μέσα της. Στο διεθνές δίκαιο και στον αντιτρομοκρατικό αγώνα είμαστε από κοινού και αυτό έπρεπε να γίνει¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunan-milletvekili-dhkp-c-li-teroristleri-turkiye-11044757/

Σχ: Επειδή παρακολουθήσαμε και εμείς την συνέντευξη της κ. Μπακογιάννη έχουμε ορισμένα ερωτηματικά. Ανέφερε σε κάποιο σημείο της ομιλίας της (11:20) πως ¨είναι απολύτως βέβαιοι οι Τούρκοι πως είναι το ελικόπτερο που χτύπησε τον Ερντογάν και την οικογένεια του¨.

ΕΝΑ στοιχείο έχει που να το αποδεικνύει αυτό ; Γιατί εμείς ξέρουμε πως αυτά μόνο κάποιοι πληρωμένοι του Ταγίπ τα έχουν πει και πάντα χωρίς επίκληση κανενός στοιχείου. Να προσθέσουμε κάτι μόνο για το οποίο ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 100%. Τις πρώτες 15-20 μέρες μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος η Τουρκία δεν ήξερε ΚΑΝ ούτε τα ονόματα των Τούρκων στρατιωτικών και ούτε και τα στοιχεια του ελικοπτέρου με το οποίο είχαν διαφύγει στην Ελλάδα. Και εκ των υστέρων δήθεν έλεγαν πως αυτοί ήταν που επιχείρησαν κατά του Ταγίπ…

Επίσης για τα μέλη της DHKP-C, σχετικά με την υποτιθέμενη απόπειρα κατά του Ερντογαν που θα επισκέπτονταν την χώρα μας, πέραν της διαρροής από την αστυνομία, υπήρξε κανένα άλλο στοιχείο; Εμείς δεν γνωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΆΝΤΩΣ.

Και ακόμη και αν δεχτούμε πως όντως είχαν τέτοιο σχέδιο, πως εννοεί την έκδοση τους η κ. Μπακογιάννη ;

Να μην τους αφήσουμε να ασκήσουν τα ένδικα μέσα που δικαιούνται ;

Να τους τσουβαλιάσουμε;

Για μας είναι ξεκάθαρο πως η κ. Μπακογιάννη ανταγωνίζεται τον GAP σε φιλοτουρκισμό.

Ακούστε τι λέει στο χρονικό σημείο 11:20….



Πηγή tourkikanea.gr

https://diulistirio.blogspot.com/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus