Διυλιστήριο: Πολίτες έστειλαν εξώδικο σε Υπουργό γιατί ''καθάριζε'' τα ρέματα για αποφυγή πλημμυρών το χειμώνα

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Πολίτες έστειλαν εξώδικο σε Υπουργό γιατί ''καθάριζε'' τα ρέματα για αποφυγή πλημμυρών το χειμώνα




Στον καθαρισμό περιοχών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προχώρησαν συνεργεία της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) και του δήμου, μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και αιτήματα του δήμου και της περιφερειακής ενότητας ανατολικής Αττικής. 
Παρόλο αυτά ο καθαρισμός της κοίτης από ξενόφερτα υλικά (μπάζα, κλαδιά, σκουπίδια, πέτρες, όγκοι λάσπης) "βαφτίστηκε" από 37 συμπολίτες μας "καταστροφή της πανίδας" κι έστειλαν εξώδικο στον Υπουργό Πάνο Καμμένο για να πάψει τις εργασίες.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, και πραγματοποιήθηκαν από τις 27 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου:
  • Ολοκληρώθηκε καθαρισμός και αποκομιδή φερτών υλικών της κοίτης του Μεγάλου Ρέματος στην περιοχή της Ραφήνας, καθώς και καθαρισμός της κοίτης έτερου ρέματος στον αστικό ιστό της Ραφήνας, όπως υποδείχθηκε από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.
  • Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και απομάκρυνση φερτών υλικών και οικοδομικών υλικών κατεδάφισης από κοίτη του ρέματος στη θέση «Πετρέζα», όπως υποδείχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus