Διυλιστήριο: Βομβα για την Θεσσαλονίκη : Στον ΠΑΟΚ παραχωρείται με πρωτοβουλία και πιέσεις του Καμμένου όλος ο χώρος γύρω από το γήπεδο

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Βομβα για την Θεσσαλονίκη : Στον ΠΑΟΚ παραχωρείται με πρωτοβουλία και πιέσεις του Καμμένου όλος ο χώρος γύρω από το γήπεδο



Εκπληκτικά νέα για όλους τους Θεσσαλονικείς!

Με ασφαλείς και εξακριβωμένες πληροφορίες του news.makedonias.gr, ολόκληρος ο περιβάλλοντας χώρος του γήπεδου της Τούμπας παραχωρείται, στο άμεσο χρονικό διάστημα, ολόκληρος στον ΠΑΟΚ, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου!

Πρόκειται για μια εξέλιξη εξαιρετικά σημαντική για τη Θεσσαλονίκη, καθώς με την παραχώρηση προχωρούν τα σχέδια του Συλλόγου για μια "Νέα Τούμπα", και θα αξιοποιηθούν και ανοικοδομηθούν περιοχές που έμεναν ως τώρα ανεκμετάλλευτες και το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει νέο επίκεντρο για την πόλη.

Η αξιοποίηση και ανάδειξη της περιοχής της Τούμπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, που θα έχει πολλαπλά οφέλη από την παραχώρηση αυτή.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εξέλιξη των γεγονότων, καθώς πίεσαν για το θέμα, που σχετίζεται με διάφορους τρόπους με το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.


https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus