Διυλιστήριο: Κακουργηματική δίωξη σε στέλεχος της ΤτΕ για δάνειο 800.000 ευρώ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Κακουργηματική δίωξη σε στέλεχος της ΤτΕ για δάνειο 800.000 ευρώ



Κακουργηματική ποινική δίωξη για υπόθεση υψηλότατης ενδοϋπηρεσιακής χρηματοδότησης αντιμετωπίζει τραπεζικό στέλεχος που φέρεται να έλαβε δάνεια που αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Επιτελικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος κατηγορείται ότι το 2007 έλαβε δάνεια που αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ τα οποία φέρονται να μην εξυπηρετούνται.

Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι αντιμέτωπο με κακουργηματική ποινική δίωξη, την οποία άσκησε ο επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς Κ. Κούτριας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας προκάλεσε ζημία στην τράπεζα σε ποσό τουλάχιστον όσο είναι το σύνολο των τριών δανείων που έλαβε το στέλεχος της.

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση, απλή συνέργεια σε απιστία και ηθική αυτουργία από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Τα αδικήματα αφορούν αφενός το, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, στέλεχος της τράπεζας όσο και τους συναδέλφους του που τα ενέκριναν.

Ο φερόμενος βασικός κατηγορούμενος πλέον είναι επιτελικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος και, σύμφωνα με το πρακτορείο, θεωρείται στενός συνεργάτης του επικεφαλής της.

Η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή Διαφθοράς ο οποίος θα καλέσει σε απολογίες όλους τους εμπλεκόμενους.

Πηγή sputniknews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus