Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Μεϊμαράκης αδειάζει Μητσοτάκη: Εγώ δεν θα έδινα υψηλές θέσεις σε ακροδεξιούς στη ΝΔ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

VIDEO - Ο Μεϊμαράκης αδειάζει Μητσοτάκη: Εγώ δεν θα έδινα υψηλές θέσεις σε ακροδεξιούς στη ΝΔ



«Πρέπει να συνυπάρχουμε και με αυτούς», είπε αναφερόμενος στους ακροδεξιούς που υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε τηλεοπτική συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης.

Παραμένοντας στο θέμα, ο γαλάζιος βουλευτής και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, υπογράμμισε, μιλώντας στον ANT1, ότι ο ίδιος δεν θα έδινε «υψηλές επιτελικές θέσεις», σε πρόσωπα με ακροδεξιές απόψεις.

Απαντώντας σε ερώτηση συγκεκριμένα για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο τέως πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως, ο ίδιος δεν θα έχρηζε κάποιον αντιπρόεδρο ενώ είπε με νόημα πως, όταν ο ίδιος ήταν υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης τον «κυνηγούσε» στα τηλέφωνα κι εκείνος δεν απαντούσε.




Πηγή www.documentonews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus