Διυλιστήριο: Η μεγάλη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα δεν αποφοίτησε αλλά βρήκε ήδη δουλειά στην… Goldman Sachs.

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η μεγάλη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα δεν αποφοίτησε αλλά βρήκε ήδη δουλειά στην… Goldman Sachs.

Το αποκάλυψε η δημοσιογράφος Αριστοτελία Πελώνη στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής και πέρασε απαρατήρητο από όλα τα ΜΜΕ, αν και πρόκειται για είδηση πρώτου μεγέθους: Η Σοφία Μητσοτάκη, η μεγαλύτερη κόρη του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, προσελήφθη στην Υπερτράπεζα «Goldman Sachs» και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά από το προσεχές φθινόπωρο στα γραφεία της στο Λονδίνο!..

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, η Σοφία έκανε μια πρώτη γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας στην Εβραϊκή Υπερτράπεζα. Μέσα στον Μάϊο, θα γίνει η τελετή αποφοιτήσεώς της από το πανάκριβο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Τζόνς Χόπκινς, που βρίσκεται στην Βαλτιμόρη του Μέρυλαντ. Ωστόσο, ο μπαμπάς Κούλης δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, λόγω των Ευρωεκλογών…

ΡΩΤΑΩ: Είναι ή δεν είναι ειδησάρα το ότι η πρωτότοκη κόρη του αυριανού πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πιάνει δουλειά σε μία κορυφαία Υπερτράπεζα του Λονδίνου, που κάνει δουλειές με το Ελληνικό Δημόσιο από την εποχή του Σημίτη; ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Πότε θα μάς πεί ο Κούλης γιατί δεν έδωσε σε καμμία από τις δύο του κόρες το όνομα της αγαπημένης του μητέρας, Μαρίκας;

Πηγή voicenews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus