Διυλιστήριο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ το «Λ» για να είναι στην κορυφή ο Λαγός

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ το «Λ» για να είναι στην κορυφή ο Λαγός



Το Διυλιστήριο λέει : ''... Και μόνο ότι δεν δέχτηκε καν να κατέβουν υποψήφιοι οι επερχόμενοι ευρωβουλευτές της χρυσής αυγής, σημαίνει ότι αν μην τι άλλο θεωρεί ότι απέτυχαν πλήρως στα καθήκοντά τους ...''

Την αποκάλυψη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο στρατηγός Επιτήδειος, στην επιστολή αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή: “…όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Αρχηγό, μετά από δική μου πρωτοβουλία, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών, διότι έχω πλεονέκτημα απέναντί τους, λόγω της θέσεώς μου“.

Ωστόσο, ο κίνδυνος παραμένει ότι οι ψηφοφόροι μπορεί – ακόμα και ασυνείδητα – να σταυρώσουν ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, η οποία καταρτίζεται κατ’ αλφαβητική σειρά. Όπως έχει (προφητικά) γράψει η ίδια ιστοσελίδα, κατά τον τρόπο αυτό βρέθηκε στην πρώτη επτάδα της κατάταξης του 2014 ο Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος (οι υπόλοιποι έξι πρωτεύσαντες σε σταυρούς έχουν όλοι αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή).

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, ο Μιχαλολιάκος έκανε το εξής απίθανο: ΕΚΟΨΕ όλους τους υποψήφιους που τα ονόματά τους αρχίζουν από Α μέχρι Λ, ώστε στην κορυφή του ψηφοδελτίου να βρίσκονται οι δύο πριμοδοτούμενοι υποψήφιοι, δηλαδή ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου και ο Γιάννης Λαγός!

Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγε το άλλο μισό αλφάβητο; (Δημοσίευμα εφημερίδας Εμπρός, 4/5/2019)
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus