Διυλιστήριο: Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο διωκόμενος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο διωκόμενος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής



Άλλη μια περίπτωση αριστείας στα ψηφοδέλτιά της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος για τον Σταμάτη Πουλή, εκλεκτό του Άδωνη Γεωργιάδη και διωκόμενο για υποθέσεις του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η αλήθεια είναι ότι φαινόταν εδώ και πολύ καιρό πως τα πράγματα όδευαν προς τα εκεί. Δηλαδή προς την υποψηφιότητα Πουλή με τη Νέα Δημοκρατία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ημέρα χωρίς να υπερασπιστεί το πουλέν του, κάτι που φυσικά του ανταπέδιδε όταν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ έβαζαν στον τοίχο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου λόγω των διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον τους - κάποιες εκ των οποίων είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα - δεν έκρυψε τη χαρά του που τον επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού τον ευχαρίστησε «θερμά» μέσω twitter, ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι «έχει μάθει να δίνει μάχες υπερασπιζόμενος πάντα την Αλήθεια».



Για να μην έχετε απορίες ή νομίζετε ότι δεν θυμάστε καλά. Το πρόσωπο που επισημαίνει ότι μάχεται για την αλήθεια είναι το ίδιο με αυτό που ελέγχεται από εισαγγελείς για μαύρο χρήμα. Είναι το ίδιο με αυτό είχε κάνει εισήγηση για εταιρεία του μπατζανάκη του που τροφοδοτούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ με τις περίφημες πλέον φακές… χαβιάρι! Είναι το ίδιο με τις μπίζνες στη Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Documento τον Μάρτιο του 2019, ο Στατάμης Πουλής φέρεται να είχε λάβει σε προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό 243.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ποσό που, όταν του ζητήθηκε, δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο τον είχε υπερασπιστεί δημοσίως μέσω twitter, αλλά τον έβγαλε και λάδι για την υπόθεση ενημερώνοντας μας ότι με «έλεγχο» δια του προσωπικού του οφθαλμού οι λογαριασμοί του Πουλή ήταν πεντακάθαροι. Είχε γράψει το εξής αξιομνημόνευτο:

«Έχω δει με τα μάτια μου όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του @stamatispoulis και δεν υπάρχει απολύτως τίποτε! Τα χρήματα του Κεελπνο διακινούντο νομίμως από αυτόν ως υπόλογο. Από το Κεελπνο δεν λείπει ούτε 1€!»

Επειδή όπως κάθε άριστος που σέβεται τον εαυτό του έχει και μια εξωχώρια εταιρεία, έτσι και ο Πουλής είχε μια βουλγάρικη εταιρεία παρέα με τη σύζυγο του δημοσιογράφου και εκδότη Τάκη Χατζή.

Εταιρεία που άνοιξε η γυναίκα του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου. Ποια είναι η Θεοφιλάτου; Ήταν αυτή που μαζί με την υπεύθυνη του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνα Πολύζου, υπέγραψαν πολλές από τις συμβάσεις πρόσληψης των 22 παρανόμως προσληφθέντων επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη.



Η κα. Θεοφιλάτου υπέγραψε ακόμα πολλές από τις συμβάσεις που αφορούσαν τη διανομή διαφημιστικών κονδυλίων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ιστοσελίδες με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα. Υπήρξε ιδιαιτέρως σημαίνον πρόσωπο για τη Νέα Δημοκρατία, αφού επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή ήταν ειδική σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μαξίμου. Ήταν επίσης συνεργάτιδα του Θεόδωρου Ρουσόπουλου. Είναι αδερφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, που εργαζόταν στο υπουργικό γραφείο του Αδωνη Γεωργιάδη.

Το τμήμα διοικητικού συντονισμού στο οποίο ήταν υπεύθυνη η Ανδ. Θεοφιλάτου συντόνιζε και τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς. Ο σύζυγος της κ. Θεοφιλάτου Σταμάτης Πουλής ήταν και μέλος της επιτροπής προμηθειών. Το 2013 με εισήγηση του κ. Πουλή και δύο ακόμη μελών της επιτροπής, η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ, ιδιοκτησίας του Γεώργιου Δρόση, –συζύγου της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου και μπατζανάκη του Στ. Πουλή– υπογράφει σύμβαση για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων, το οποίο αποτελεί δομή φιλοξενίας άπορων οροθετικών. Το τίμημα είναι 134.900 ευρώ, ενώ η επιλογή της ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ έγινε με απευθείας ανάθεση. Το 2014 η συγκεκριμένη εταιρεία –και πάλι χωρίς διαγωνισμό– υπογράφει νέα σύμβαση 150 χιλιάδων ευρώ για «συντήρηση κτιρίου».

Ο κ. Δρόσης με άλλη εταιρεία, τη Δρόσης Γεώργιος και ΣΙΑ ΕΕ, αναλαμβάνει χωρίς διαγωνισμό μέσω του υπευθύνου της δομής προστατευόμενων διαμερισμάτων Στ. Πουλή την τροφοδοσία 21 φιλοξενούμενων ατόμων. Η εταιρεία παραδίδει ημερησίως 50 μερίδες με κόστος 12,5 ευρώ ανά μερίδα. Όλα τα πιάτα κοστολογούνται το ίδιο, είτε πρόκειται για μοσχάρι κοκκινιστό είτε για… φακές.

Αυτή μάλλον είναι η κατά 72% ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για την οποία είναι περήφανος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκστασιασμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συνεχίζουν λογικά, την αριστεία από τις δημοτικές εκλογές...

Πηγή: Documento

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus