Διυλιστήριο: George Παπαδόπουλος : Έτσι εμποδίσαμε την μετατροπή της ΝΑ Μεσογείου σε τούρκικη λίμνη

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

George Παπαδόπουλος : Έτσι εμποδίσαμε την μετατροπή της ΝΑ Μεσογείου σε τούρκικη λίμνη


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ GEORGE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η αποκάλυψη βόμβα της σημερινής Καθημερινής αποδεικνύει ότι η Κλίντον και οι εδώ πρόθυμοι είχαν αποφασίσει να μετατρέψουν την νοτιοανατολική Μεσόγειο σε μία τουρκική λίμνη. Με τον αγωγό αερίου να μην πέρνα από την Ελλάδα αλλά από την Τουρκία! Με την Συρία ελεγχόμενη από τους τούρκους. Με την Αίγυπτο ελεγχόμενη από τους τούρκους μέσω της μουσουλμανικής αδελφότητας. Με την Λιβύη ελεγχόμενη από τους τούρκους. Και αναγκαστικά την Κύπρο να σέρνεται σε λύση υπέρ των τούρκων.

Εάν το σχέδιο της Κλίντον, το σχέδιο που στήριξαν Σαμαράς – Βενιζέλος – γινόταν πραγματικότητα, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ένα υπόδουλο έθνος. Ακριβώς εκεί λοιπόν, το 2016, εμφανίστηκε ο έλληνας ομογενής George Παπαδόπουλος ο οποίος σχεδίασε όλη την θεώρηση της περιοχής για την κυβέρνηση Τραμπ. Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τον αγωγό east Med, ο οποίος πετάει την Τουρκία στο καναβάτσο απομακρύνοντας την από την ενεργειακή σκακιέρα. Ήταν αυτός που ήθελε στην ίδια λογική να αντικατασταθούν οι βρετανικές βάσεις της Κύπρου από αμερικανικές. Και όταν αυτό έγινε αντιληπτό ξεκινήσει η προσπάθεια παγίδευσης του με την γνωστή κατάληξη.



Ο χάρτης αυτός που ανέβασε πριν από λίγο ο έλληνας ομογενής λογαριασμό, είναι και ο μεγαλύτερος θρίαμβος του. Καθώς και ένας ελληνικός θρίαμβος μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Την ώρα λοιπόν που κάποιοι παριστάνουν τους πατριώτες, κάποιοι ακόμα πιο επικίνδυνοι ετοιμάζονται να κυβερνήσουν φορώντας την προβιά του πατριώτη, ενώ στην ουσία έχουν εξυπηρετήσει τα τούρκικα συμφέροντα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εμείς σταθήκαμε και στεκόμαστε με κάθε τίμημα στο πλευρό της Ελλάδας. Πραγματικά, με θυσίες και με όπλο την αλήθεια. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, Ειδικά την περίοδο που έρχεται που ίσως αποτελέσει μεγαλύτερο εθνικό κίνδυνο και από την περίοδο του Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή olympia.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus