Διυλιστήριο: VIDEO - Επιμένει η Μ. Ξαφά: Κόψτε τις συντάξεις, λάθος η 13η - Ξεπούλημα της ΔΕΗ – Λουκέτο στην Αμυντική Βιομηχανία και την ΛΑΡΚΟ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

VIDEO - Επιμένει η Μ. Ξαφά: Κόψτε τις συντάξεις, λάθος η 13η - Ξεπούλημα της ΔΕΗ – Λουκέτο στην Αμυντική Βιομηχανία και την ΛΑΡΚΟ



To πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και νυν οικονομική σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιμένει να ζητά περικοπή συντάξεων ενώ στο στόχαστρό της μπαίνουν και οι «ζημιογόνες» κρατικές επιχειρήσεις

Ανοιχτά υπέρ της περικοπής των συντάξεων τάχθηκε ξανά η Μιράντα Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και γνωστή για τις ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις της, κατακρίνοντας μάλιστα την κυβέρνηση για την 13η σύνταξη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CNN Greece στο περιθώριο του 2ου InvestGR forum, υπεραμύνθηκε της άποψης της ότι θα πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις καθώς όπως είπε στην Ελλάδα «πληρώνουμε το υψηλότερο ποσοστό ως προς το ΑΕΠ για τις συντάξεις και επανέλαβε ότι ήταν λάθος το να δοθεί η 13η σύνταξη».

Η Μιράντα Ξαφά δεν έμεινε εκεί αλλά αναφέρθηκε και στις κρατικές επιχειρήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε ζημιογόνες (όπως ΔΕΗ, ΛΑΡΚΟ, ΕΑΒ, ΕΒΖ κτλ) καθώς, όπως είπε, επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο, συμβουλεύοντας την χώρα να σκεφτεί καλά για το ποιο θα είναι το μέλλον τους, εννοώντας, προφανώς, ότι θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ή ίσως και να χαριστούν, όπως άλλωστε συνέβαινε κατά κόρον στο παρελθόν.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus