Διυλιστήριο: VIDEO - Γεωργιάδης : Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο με τους θεσμούς και τους ξένους, είμαστε πολιτισμένοι και λογικοί άνθρωποι. Θα εξετάσουμε την κατάργηση αφορολόγητου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

VIDEO - Γεωργιάδης : Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο με τους θεσμούς και τους ξένους, είμαστε πολιτισμένοι και λογικοί άνθρωποι. Θα εξετάσουμε την κατάργηση αφορολόγητου



Λίγες βδομάδες πριν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταθέσει πρόταση για κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.


«Προκαλώ εδώ και τώρα τον κ. Τσίπρα, αντί να λέει ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να έρθει και να προσυπογράψει μια τροπολογία που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία» είχε πει με ύφος καρδιναλίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όταν η κυβέρνηση έφερε το σχετικό νομοσχέδιο, η ΝΔ την κατηγόρησε πως σύρεται πίσω της, άσχετα αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει εδώ και μήνες πως η μείωση του αφορολόγητου δεν θα ίσχυε.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών προανήγγειλε κατάργηση του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα δεν διστάζει να επικαλεστεί τους θεσμούς για να περάσει τη «διεύρυνση της φορολογικής βάσης», όπως επισήμως το ονομάζουν.
Διαβάζουμε το σχετικό δελτίο Τύπου:

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μείωση του αφορολογήτου κατά τον τρόπο που τον ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν θα ισχύσει.

Εμείς δεν ψηφίσαμε το νόμο του κ. Τσίπρα, από την αρχή διαφωνήσαμε με αυτό το μέτρο άρα αυτό το μέτρο εμάς δεν μας δεσμεύει και εξηγούμε ξεκάθαρα στους θεσμούς ότι εμείς θέλουμε μια δικαιότερη φορολογία.

Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο με τους θεσμούς και τους ξένους, είμαστε πολιτισμένοι και λογικοί άνθρωποι. Εμείς δεν πουλάμε «πόλεμο».

Και για να θυμηθούμε τους «Θεσμούς» που επικαλείται ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι το πάντα φιλικό τους ΔΝΤ που ζήταγε να μειωθεί αμέσως το αφορολόγητο και οι συντάξεις.

Από το 8.10 και μετά 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus