Διυλιστήριο: Ο Σταικούρας συμφωνεί με τον Παπαδημητρίου. Θα βάλουμε χέρι στο μαξιλάρι των 33 δις

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ο Σταικούρας συμφωνεί με τον Παπαδημητρίου. Θα βάλουμε χέρι στο μαξιλάρι των 33 δις



Ανοιχτό άφησε το θέμα «της αξιοποίησης» του μαξιλαριού των 33 δις ευρώ ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας, αλλά απέκλεισε τη χρήση πιστοληπτικής γραμμής, σχολιάζοντας την τοποθέτηση Μπ. Παπαδημητρίου στον Real FM.

«Η ΝΔ πολλές φορές στο παρελθόν και εγώ ως αρμόδιος τομεάρχης οικονομικών έχουμε τοποθετηθεί με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν είναι επιλογή της επόμενης κυβέρνησης η προληπτική πιστοληπτική γραμμή», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η δήλωση του κ. Σταϊκούρα απηχεί την επίσημη θέση του κόμματος, όπως αναφέρουν στελέχη της Πειραιώς.

Ο κ. Σταϊκούρας στις δηλώσεις του ανέφερε πως «σε ό,τι αφορά το ταμειακό απόθεμα έχουμε, επίσης, τονίσει ότι δημιουργήθηκε με εσφαλμένο τρόπο, με το σκούπισμα των ταμειακών διαθεσίμων, με τα υπερπλεονάσματα, με την εσωτερική στάση πληρωμών και πρέπει να αξιοποιηθεί με φειδώ και, κυρίως, επ’ ωφελεία της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας».

Οι δηλώσεις Σταϊκούρα ευθυγραμμίζονται με τις δηλώσεις Ζαχαράκη και επιβεβαιώνουν ότι το «μαξιλάρι» το οποίο έχει σχηματιστεί για την ισόποση αποπληρωμή χρέους θα χρησιμοποιηθεί άμεσα από τη ΝΔ.

Πηγή www.tribune.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus