Διυλιστήριο: Ο Μαρινάκης ήταν ο πρώτος επισκέπτης στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Μαρινάκης ήταν ο πρώτος επισκέπτης στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού



Ο εφοπλιστής και στενός φίλος της ΝΔ αλλά και της οικογένειας Μητσοτάκη, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν –όπως αναφέρουν πληροφορίες- ο πρώτος που επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας λίγο μετά τις 17:30 κι ενώ ακόμη δεν είχε καν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ήταν σε εξέλιξη η συγκρότησή του.

Η επίσκεψη του γνωστού εφοπλιστή και καναλάρχη αποδεικνύει με απτό τρόπο την ιδιαίτερα στενή σχέση του με τον πρωθυπουργό αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα κι ενώ ολοκληρωνόταν η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης ήρθε σε σύγκρουση με άλλον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δυσαρεστήθηκε σφόδρα από το κυβερνητικό σχήμα και συγκεκριμένα από την απουσία κάποιων εμβληματικών ονομάτων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Μαρινάκης μία μέρα πριν τις εκλογές είχε βγάλει ακόμα μία ανακοίνωση-οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα ενώ δεν έχει αρνηθεί ότι είναι χορηγός της ΝΔ, όπως φαίνεται ότι και η ΝΔ είναι αρωγός του στις περιπέτειες που αντιμετωπίζει…


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus