Διυλιστήριο: Η Μέι «έδωσε στεγνά» τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Η Μέι «έδωσε στεγνά» τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες



Χαμός μετά την αποκάλυψη της Βρετανίδας Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συζήτησαν για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου ενημέρωναν για την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη -Μέι. Σύμφωνα με την κυβερνητική ενημέρωση «Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια του σύντομου τηλεφωνήματος συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι εξελίξεις στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και ο κ. Μητσοτάκης ανεδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαικής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή».

Αντίστοιχη ανακοίνωση για την επικοινωνία των δύο ηγετών εξέδωσε και η Βρετανίδα πρωθυπουργός. Αλλά εκεί υπήρχε μια έκπληξη, καθώς η Τερέζα Μέι αποκάλυψε και τον διάλογο για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«On wider regional issues, the Prime Minister said that she believed the Prespes Agreement with North Macedonia was an important step forward and welcomed Prime Minister Mitsotakis’s commitment to honour its implementation» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Βρετανικής κυβέρνησης.

Δηλαδή λέει ότι η κ. Μέι «χαιρέτισε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της» αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Το θέμα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media με τον κόσμο να ζητά νεότερη ενημέρωση από την κυβέρνηση...

Πηγή www.thessnews.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus