Διυλιστήριο: Τα “γαλάζια” ψέματα και για την δήθεν μείωση στους “μετακλητούς” υφυπουργών! Στην πραγματικότητα … αύξηση!!!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Τα “γαλάζια” ψέματα και για την δήθεν μείωση στους “μετακλητούς” υφυπουργών! Στην πραγματικότητα … αύξηση!!!


Το Διυλιστήριο λέει : ''Μάλλον τα ελληνικά hoaxes δεν λειτουργούν για τις κυβερνήσεις''

Συνεχίζονται αμειωτα τα “γαλάζια”, κυβερνητικά πλέον, ψέματα σε όλους τους τομείς. Μετά το δηθεν ευέλικτο και μικρό κυβερνητικό σχήμα που ξεπερασε τους 51 νοματαίους ( μόνον πέντε νοματαίες…) άλλο ένα ψέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καταγγέλλει σήμερα η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και πρωην υγ/γος Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου. Αναφέρεται στην δήθεν μείωση του αριθμού των μετακλητών των υφυπουργών που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και “έφαγαν” απνευστί τα ΜΜΕ, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει … αύξηση!

Αναφέρει η κ Τελιγιορίδου σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook:



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus