Διυλιστήριο: Για αστακομακαρονάδα με...εφοπλιστή

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Για αστακομακαρονάδα με...εφοπλιστή



Το λάθος μήνυμα των Μ. Βαρβιτσιώτη και I. Κεφαλογιάννη με χλιδάτο γεύμα στην Τζια

Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα μέλη της κυβέρνησής του ήταν σαφές: «Ψηλά οι στόχοι, χαμηλά το βλέμμα».

Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι υπουργοί δεν έλαβαν στα σοβαρά το μήνυμα και προβαίνουν σε ενέργειες που προκαλούν το κοινό αίσθημα και αμφισβητούν το ήθος της νέας κυβέρνησης.

Μιλάμε για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη που, όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr, «συνελήφθησαν» από αυτόπτη μάρτυρα της ιστοσελίδας να γευματίζουν στην Τζια, σε διάσημη ταβέρνα για τις ξακουστές αστακομακαρονάδες της, παρέα με τον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου.

Η Νέα Δημοκρατία, που κατηγορούσε τον Αλέξη Τσίπρα για τις διακοπές του στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, κινδυνεύει να χάσει τη σεμνότητα και την ταπεινότητά της με τέτοιου είδους άστοχες ενέργειες από τις πρώτες κιόλας ημέρες διακυβέρνησης της χώρας.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά θέματα Μ. Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Μεταφορών Ι. Κεφαλογιάννης, συνοδεία μελαχρινής κυρίας, η οποία κατά τις περιγραφές έμοιαζε με τη Δόμνα Μιχαηλίδου (υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), εθεάθησαν να τρώνε στο ΑΡΙΣΤΟ, το πιο διάσημο εστιατόριο - ταβέρνα στην Τζια, τόσο επειδή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στο Βουρκάρι (ακριβώς μπροστά από την προβλήτα) όσο και για το πολύ καλό φαγητό του και δη τις αστακομακαρονάδες.

Και δεν είναι μόνο ότι το συγκεκριμένο νησί το επιλέγουν πολλοί σκαφάτοι, μια και, αφενός, μένουν στο απυρόβλητο, καθώς η Τζια δεν είναι και Μύκονος, αφετέρου μπορούν να αφήνονται χαλαρά στις γευστικές απολαύσεις, αλλά στην «υπουργική παρέα» βρέθηκε και ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες εφοπλιστές, ο οποίος έχει και σημαντικές επενδύσεις σε ακίνητα στο νησί.

Το γεύμα των υπουργών με τον εφοπλιστή έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, πρώτο τραπέζι πίστα, τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής στην Τήνο για λόγους θρησκευτικής κατάνυξης. Δεν ξέρουμε αν οι υπουργοί κουράστηκαν από τις τέσσερις πρώτες μέρες στα νέα καθήκοντά τους και θέλησαν να βρεθούν σε πιο χαλαρά μέρη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν κατάλαβαν την παραίνεση του πρωθυπουργού για δουλειά και ταπεινότητα.

Ακούστε τι έλεγε πριν τις εκλογές 


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus