Διυλιστήριο: Στο αρχείο και η δικογραφία Σαλμά για τη Novartis

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Στο αρχείο και η δικογραφία Σαλμά για τη Novartis



Και πέμπτη κατά σειρά υπόθεση που αφορά στο σκάνδαλο Novartis βάζει στο αρχείο η δικαιοσύνη.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για την έρευνα που αφορά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά, την οποία έβαλε στο αρχείο η εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κλείνοντάς την.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τουλουπάκη έβαλε στο αρχείο, με διάταξή της, το σκέλος της έρευνας για τις πρακτικές τής φαρμακοβιομηχανίας που αφορούσε τον Μάριο Σαλμά και καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, με το σκεπτικό ότι από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εμπλοκής του σε τέλεση αξιόποινης πράξης, όπως αυτές που εξετάζονται από τους εισαγγελείς, δηλαδή της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Αναμένονται οι αποφάσεις για ακόμη τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, καθώς με αντίστοιχες διατάξεις «αρχειοθετήθηκαν» νωρίτερα οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Παναγιώτης Πικραμένος, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus