Διυλιστήριο: Τζαβάρας: «Τουρίστας υπουργός ο Θεοχάρης»

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Τζαβάρας: «Τουρίστας υπουργός ο Θεοχάρης»



Ξέσπασε «γαλάζιος» εμφύλιος: «Να λύσει τα προβλήματα της Ηλείας, αντί να την επισκέπτεται με βερμούδα»

Πήρε... ανάποδες ο Κώστας Τζαβάρας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στην Ηλεία Χάρη Θεοχάρη με... βερμούδα και γενικώς ατημέλητη καλοκαιρινή περιβολή, χωρίς μάλιστα προηγουμένως να ενημερώσει τα στελέχη του νομού.

«Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα, αλλά υπουργό Τουρισμού» έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κ. Τζαβάρας.

Ο βουλευτής, ο οποίος, ως γνωστόν, εκλέγεται στον συγκεκριμένο νομό, έθεσε στον κ. Θεοχάρη δύο μεγάλα προβλήματα τα οποία απαιτούν άμεση λύση. Το πρώτο αφορά την παρατεινόμενη παύση της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα.

Το δεύτερο, όπως γράφει, αφορά την ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής «πειρατών» στον χώρο της χερσαίας ζώνης του λιμένος Κατακόλου κάθε φορά που αποβιβάζονται τουρίστες που φτάνουν στην Ηλεία με κρουαζιερόπλοια για να επισκεφτούν κυρίως τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

«Το φαινόμενο αυτό τα τελευταία χρόνια βλάπτει σοβαρά τον εθνικό τουρισμό, αφού έχει προκαλέσει τη σταθερή μείωση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το λιμάνι του Κατακόλου» σημειώνει ο κ. Τζαβάρας και αναμένει από τον υπουργό Τουρισμού την επόμενη φορά που θα πάει στην Ηλεία να μην εμφανιστεί... καλοκαιρινός, αλλά προετοιμασμένος να πράξει τα δέοντα.

«Για όλα αυτά ο κ. Χάρης Θεοχάρης προτού μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί ως τουρίστας όφειλε να έχει δράσει με τη ρομφαία του απαστράπτοντος υπουργού της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» καταλήγει στο σημείωμά του ο βουλευτής Ηλείας.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus