Διυλιστήριο: VIDEO - Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

VIDEO - Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό



Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του πρώην σχολιαστή και διοικητικού στελέχους του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Κι αν για την αλόγιστη σπατάλη του νερού ο Μπ. Παπαδημητρίου έχει δίκιο, γιατί η «τιμωρητική» πρακτική αύξησης της τιμής του θα αποτελέσει «αντίδοτο» σε μια χώρα που τα παρεπόμενα της μνημονιακής επιτροπείας είναι ακόμα ορατά; Η έννοια της ευαισθητοποίησης μετριέται με όρους κόστους, φτάνοντας μόνο έως την τσέπη των πολιτών;



Πηγή www.documentonews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus