Διυλιστήριο: Επικίνδυνη διόλισθηση : Καρφώνουν ανήλικους θεατές που βλέπουν την ταινία Τζόκερ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Επικίνδυνη διόλισθηση : Καρφώνουν ανήλικους θεατές που βλέπουν την ταινία Τζόκερ



Απίστευτα περιστατικά συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα που θυμίζουν αλλήστου μνήμης εποχές. Αστυνομικοί, ύστερα από καταγγελλίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού (!) εισβάλλουν σε αίθουσες κινηματογράφων και παίρνουν σηκωτά ανήλικα παιδιά που έχουν πάει να παρακολουθήσουν την ταινία Τζόκερ.

Εφόδους σε κινηματογράφους που προβάλλουν την ταινία «Τζόκερ» έχει πραγματοποιήσει η Αστυνομία μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού ότι την παρακολουθούν και ανήλικοι παρά την καταλληλότητα της ταινίας για άνω των 18.

Σήμερα το απόγευμα είχε σειρά κινηματογράφος στην Πατησίων, στο ύψος της Κυψέλης όπου και πάλι μετά από καταγγελία που έγινε από υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού υπήρχε παρέμβαση της Αστυνομίας.

Όπως είναι φυσικό τα περιστατικά αυτά έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας σάλο και θύελλα αντιδράσεων.

Πάντως από αστυνομικές πηγές, επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επέμβαση της …ΕΚΑΜ ή ένοπλων αστυνομικών όπως καταγγέλλεται από χρήστες των social media.

Μενδώνη για την αστυνομία στην ταινία «Τζόκερ»: Οι υπάλληλοι υπερέβησαν τις αρμοδιότητες τους

Υπέρβαση αρμοδιοτήτων των δυο γυναικών υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού που κάλεσαν την αστυνομία να απομακρύνει ανήλικους από δύο κινηματογράφους της Αθήνας που έπαιζαν την ταινία «Τζόκερ» κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η δουλειά τους είναι γνωμοδοτική. Έπρεπε μετά τον έλεγχο στα σινεμά εφόσον διαπιστώθηκαν ότι υπήρχαν ανήλικοι να ενημερώσουν τον αιθουσάρχη των σινεμά, τον προϊστάμενό τους ή τον Γενικό Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκο Γιατρομανωλάκη. Όχι να καλέσουν την αστυνομία. Δεν καταλαβαίνω τα κίνητρά τους, είπε η Λίνα Μενδώνη.

Παράλληλα εξήγησε ότι θα εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας σε αυτήν την περίπτωση.

Η υπουργός επιβεβαίωσε ότι παρέμβαση της αστυνομίας έγινε και το Σάββατο και την Κυριακή και οι δύο υπάλληλοι δεν είχαν ενημερώσει όπως θα έπρεπε τους προϊσταμένους τους. «Εμείς από την αστυνομία ενημερωθήκαμε χθες το βράδυ», ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού.

Πηγή: www.tanea.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus