Διυλιστήριο: 810.000 θα μας κοστίσει η εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

810.000 θα μας κοστίσει η εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ



Θυμόμαστε τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να βρίσκει ακριβή την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ... Τώρα τι λέει; Τι να λέει, δηλαδή. Ο ίδιος τα υπέγραψε!

Τη Δευτέρα λοιπόν ξεκινάει η εκπομπή «10» στην ΕΡΤ1 που θα μεταδίδεται το βράδυ στις... 10, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο. Θα την παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη και δίπλα της στο πάνελ θα είναι ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης.

Ξέρετε πόσο θα μας κοστίσει αυτή η θαυμάσια εκπομπή;

Η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ.
Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.

Όλα αυτά χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές εννοείται και χωρίς να υπολογίσουμε το ΦΠΑ.

Όσο για τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.

Δηλαδή, συνολικά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σαιζόν θα μας κοστίσει -εμείς θα τα πληρώσουμε- περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ.

Πώς κάνετε έτσι κι εσείς; Ούτε ένα εκατομμύριο ευρώ δεν είναι. Μη γίνεστε ψιλικατζήδες...

Πηγή www.efsyn.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus