Διυλιστήριο: Ποιος υποτελής υπουργός θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, σε πρεσβεία ξένης χώρας ;

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Ποιος υποτελής υπουργός θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, σε πρεσβεία ξένης χώρας ;



Ο Άδωνις γιόρτασε τα 47 μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ και τον ειδικό απεσταλμένο στα Βαλκάνια Μ. Πάλμερ

Η υποτέλεια σε όλο της το μεγαλείο! Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια του Αδωνη Γεωργιάδη να επισκεφθεί την αμερικανική πρεσβεία και μάλιστα να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του.

Και άλλες φορές ο υπουργός Ανάπτυξης μας έχει δώσει σημάδια γραφής για τις σχέσεις του με τους δανειστές και δη τους Αμερικανούς, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση ξεπερνά κάθε όριο. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είχε χθες τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 47 του έτη, κάτι που, όπως φάνηκε, γνώριζαν στην αμερικανική πρεσβεία και την κατοικία του πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, όπου βρέθηκε προχθές το βράδυ. Αφορμή, η συμμετοχή του σε ένα γεύμα με τον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για Ευρασιατικές Υποθέσεις και ειδικό απεσταλμένο στα δυτικά Βαλκάνια Μάθιου Πάλμερ, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, όπως και με άλλους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Όταν το γεύμα ολοκληρώθηκε, στο τραπέζι της πρεσβευτικής κατοικίας, ως εκ θαύματος, έφτασε μία τούρτα με ένα κεράκι και οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον Αδωνι Γεωργιάδη με το γνωστό ξένο τραγούδι «Happy Birthday».

Ο υπουργός Ανάπτυξης φάνηκε να απολαμβάνει τις στιγμές και την έκπληξη που του επεφύλαξε ο κ. Πάιατ. Ετσι, αφού έσβησε το κεράκι ευτυχισμένος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για τις ευχές και φρόντισε να αναπαραγάγει στον λογαριασμό του στο twitter σχετικό φωτορεπορτάζ ειδησεογραφικής ιστοσελίδας.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του, πάντως, δεν υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη το εν λόγω «κοσμικό γεγονός», καθώς του... έσυραν τα εξ αμάξης. «Αντεθνικό και μη αποδεκτό. Ντροπή σου» ανέφερε ένας εξ αυτών απευθυνόμενος στον υπουργό, ενώ ένας άλλος σχολίασε μονολεκτικά: «Αμερικανόδουλοι». Κάποιος τρίτος έγραψε: «Περίεργες παρέες. Συνηθίζεται τα γενέθλια να τα κάνουνε με τους φίλους και την οικογένεια. Οχι με ανθρώπους που έχουν εξουσία και λόγο σε πολλά. Αυτά πάντα κάτι κρύβουν». Ακόμη περισσότερο καυστικός, ένας άλλος ακόλουθος του κ. Γεωργιάδη στο twitter σημείωσε: «Ακούσατε ακούσατε, γκιαούρηδες. Ο Αδωναχ Πασάς, απεσταλμένος του πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου, έφαγε εκμέκ κανταΐφ στο χάνι του Πρέσβη της Αμερικής...»


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus