Διυλιστήριο: VIDEO - Παραδοχή εξαγοράς υπ.βουλευτή από την ΝΔ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

VIDEO - Παραδοχή εξαγοράς υπ.βουλευτή από την ΝΔ



Το Διυλιστήριο λέει : '' ...Μεγαλύτερη παραδοχή για εξαγορά υποψήφιο βουλευτή άλλου κόμματος χρηματισμό του και δωροδοκία, δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Και όπως μαθαίνουμε από στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κύριος Πατέρας είχε ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κάποια ''θεσούλα'' σαν διοικητής, προκειμένου να στηρίξει το κόμμα τους , την οποία και αρνηθηκε να του δώσει. Φυσικά ο διορισμός του 80χρονου αποδεικνύει του λόγου το αληθές''

Ανάβουν... φωτιές σε Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό οι ρουσφετολογικές προσλήψεις στον χώρο της Υγείας.

«Φωτιές» ανάβει στη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό ο Κωνσταντίνος Πατέρας, τον οποίο διόρισε το υπ. Υγείας διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όμως ο ορυμαγδός αντιδράσεων τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο 80χρονος πρώην πολιτευτής της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και έδωσε τη δική του… εκδοχή της υπόθεσης δημιουργώντας πονοκέφαλο στο κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον είχε καλέσει στο γραφείο του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να στρατευθεί εκ νέου με τη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσει στην εκλογική μάχη.

«Εγώ παρακάλεσα τον κύριο πρωθυπουργό όταν θα γίνει εξουσία και αν θέλει, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα να μου δώσει μία από αυτές τις θέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του σταθμού για το τί απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε «Δεν διαφώνησε».

Αμέσως ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε στην ερώτηση λέγοντας «μισό λεπτό. Δεν διαφώνησε, έμεινε άλαλος, σας είπε “μην ανησυχείς”;» για να εισπράξει την απάντηση από τον Κ. Πατέρα «Όχι, όχι συνεφώνησε».

«Εγώ θα γύριζα στη Νέα Δημοκρατία, δεν ήμουν στη Νέα Δημοκρατία είχα προσχωρήσει στους ΑΝ.ΕΛΛ., είχα πάρει χιλιάδες ψήφους και είχα δικό μου στρατό στα Τρίκαλα» είπε θέλοντας να εξηγήσει ποιες υπηρεσίες θα προσέφερε στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντάλλαγμα τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

«Με κάλεσε κάτω ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διότι με ήθελε και πραγματοποίησα το ραντεβού αυτό. Του είπα ότι “θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις’’» τόνισε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» σημειώνοντας ότι πεπειραμένα, παλαιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση τέθηκαν εκτός πλάνων.


Είναι ίδια περίπτωση και αυτή του Χ.Κάτανα ;

Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος το 2016 είναι ενδεικτική. Τελικά έγινε διοικητής γιατί οι ικανοί ποτέ δεν πάνε "χαμένοι", αλλά υπο το βάρος των αντιδράσεων των μμε οδηγήθηκε σε παραίτηση. Στο ΣΚΑΙ ομολόγησε οτι το θέμα "έκλεισε" σε κατ'ίδιαν συνάντηση του πριν απο τις εκλογές με τον αρχηγό. Η υπόθεση είναι σχεδόν ίδια μ'έναν άλλο πολιτευτή των ΑΝΕΛ στην Κοζάνη, τον Χαρίσιο Κάτανα όπου το 2016 απαγοητευμένος γιατί δεν τον έκαναν διοικητή του Αγ. Ορους (κλικ εδώ) αποχώρησε απο τους ΑΝΕΛ καταγγέλοντας τον Τσίπρα και μετοίκισε στην ΝΔ διεκδικώντας μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus