Διυλιστήριο: Ντουμπάι: Κατήγγειλλε το βιασμό της αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ντουμπάι: Κατήγγειλλε το βιασμό της αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Ένοχη έκρινε δικαστήριο του Ντουμπάι μία Νορβηγίδα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε στις αρχές της χώρας.
Η 24χρονη Μάρτε Ντέμπορα Ντάλελβ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών για ανάρμοστη συμπεριφορά επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου, για ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ.
Περιμένοντας να εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει, η 24χρονη κοπέλα έχει βρει καταφύγιο σε νορβηγική εκκλησία στο Ντουμπάι.
«Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι βιάστηκα. Πήγα στην είσοδο του ξενοδοχείου και τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία. Με ρώτησαν αν είμαι σίγουρη και τους είπα φυσικά γιατί αυτό ακριβώς θα έκανα και στην πατρίδα μου», δήλωσε η Ντάλελβ.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει και διπλωματική ένταση μεταξύ της Νορβηγίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον ομόλογό του για να συζητήσουν την υπόθεση.
«Ελπίζουμε φυσικά ότι ο πολιτικός διάλογος μπορεί να αποδειχθεί επικοδομητικός για την περίπτωση της. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία μιας έφεσης και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον», είπε η Κάθριν Ράαντιμ σύμβουλος του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πάντως, η Ράαντιμ απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάκλησης της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Νορβηγίας από το Ντουμπάι, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus