Διυλιστήριο: Δημοσιοκάφροι σε διατεταγμένη υπηρεσία... Ακόμα και εάν η χουντοκυβέρνηση αποφασίσει να μας σκοτώνει έναν έναν, πάλι αυτά τα σαπρόφυτα* θα προσπαθούν να την δικαιολογήσουν..ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δημοσιοκάφροι σε διατεταγμένη υπηρεσία... Ακόμα και εάν η χουντοκυβέρνηση αποφασίσει να μας σκοτώνει έναν έναν, πάλι αυτά τα σαπρόφυτα* θα προσπαθούν να την δικαιολογήσουν..ΒΙΝΤΕΟ

Kυνικοί σε πρόστυχο βαθμό, Ευαγγελάτος, Πρωτοσάλτε, Κύρτσος και Κώνστας που έπεσαν να κατασπαράξουν τον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Κοτσιφάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν ο κλάδος του να ανεχθεί αδιαμαρτύρητα να βρεθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί στο δρόμο.
Και ελείψει επιχειρημάτων ο ...
...Κώνστας επικαλέστηκε εγκεφαλικά κατασκευασμένες καταστάσεις, ο Ευαγγελάτος από το όλοι μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου, πήγε στο όλοι μαζί φταίμε, και τον Κύρτσο τον έπιασε το «παράπονο» για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Σαπρόφυτα ή Σαπρότροφα χαρακτηρίζονται γενικά πάσης φύσεως μικροοργανισμοί ή φυτά που λαμβάνουν την τροφή τους (οργανικές ενώσεις) από νεκρούς ή θνήσκοντες ιστούς σε μορφή διαλύματος. 
Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus