Διυλιστήριο: Κακλαμάνης για Μόσιαλο: Αυτός ο κοντοπίθαρος - VIDEO

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κακλαμάνης για Μόσιαλο: Αυτός ο κοντοπίθαρος - VIDEO

«Κοντοπίθαρο» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, ο οποίος στο παρελθόν είχε παρουσιάσει σχέδιο για την εξυγίανση της ΕΡΤ.

«Ο κοντοπίθαρος που μας τον είχε φέρει ο Γιώργος και γω τον έδιωξα όταν πέρασε από το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στη βουλή , όπου γίνεται συζήτηση για το νομοσχέδιο για τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Αναφερόμενος στην απουσία του κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι « με ενημέρωσαν οι αρμόδιοι ότι ο κ. Κακλαμάνης μετά την ομιλία του δήλωσε ότι δεν ένιωθε καλά», ο βουλευτής σημείωσε:

«Δεν ψήφισα χθες και κάποιος είπε ότι ήμουν αδιάθετος. Είμαι μια χαρά. Πολλοί θα ήθελαν να μην υπάρχω, όπως έλεγε ο γέρος της Δημοκρατίας - απελπίστηκαν από το λαό και εναπόθεσαν κάποιοι τις ελπίδες τους στον ύψιστο. Θα ζω όσο ο λαός με θέλει να έρχομαι εδώ. Δεν έχω ανάγκη από «χρυσοκάνθαρους» που δεν θέλουν να λειτουργούν δημοκρατικά τα κόμματα, μιλάνε χυδαία και δεν ανέχονται τους αγώνες».
 
real
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus