Διυλιστήριο: Το δημοκρατικό τόξο........

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το δημοκρατικό τόξο........


Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος από τα περισσότερα κόμματα της βουλής και τους παπαγάλους τους για το περίφημο δημοκρατικό τόξο. Όπως επίσης ότι αυτά τα στοιχεία που είναι εκτός του τόξου πρέπει να απομονωθούν, εαν αποδειχτεί ότι είναι στην βουλή να εκδιωχθούν, κι αν ακόμα χρειαστεί να τσακιστούν, με οποιοδήποτε μέσον ακόμα και με την βία, για το καλό της "δημοκρατίας" μας

Ποιοι λένε ότι δεν ανήκουν σε αυτό σε αυτό το τόξο;

Αυτοί που έχουν φασίζουσα νοοτροπία, που οι αρχές τους δεν συμπίπτουν με το "δημοκρατικό" μας πολίτευμα. Αυτοί που έχουν ομάδες-τάγματα ασφαλείας που κάνουν εφόδους, ξυλοκοπούν και δολοφονούν ανθρώπους, αποσταθεροποιούν και τρομοκρατούν την κοινωνία.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Όμως "κύριοι" σας έχω  νέα. Είσαστε και εσείς εκτός δημοκρατικού τόξου.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί με φασίζουσα νοοτροπία βάλατε την χώρα στο μνημόνιο, χωρίς να έχει ερωτηθεί ο λαός, μιας και προεκλογικά λέγατε ότι λεφτά υπάρχουν, γι αυτό και ψηφιστήκατε.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί εξαπατήσατε τον λαό λέγοντας αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και όχι άλλα μέτρα. Κι αντ' αυτόυ ακολουθείτε κατά γράμμα το μνημόνιο.

Είσαστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί με τα παπαγαλάκια σας τρομοκρατείτε την κοινωνία και την αποσταθεροποιείτε βάζοντας ταμπέλες πολώνοντας και χωρίζοντας τον κόσμο.

Είστε εκτός δημοκρατικού τόξου γιατί έχετε δολοφονήσει χιλιάδες Έλληνες με τα μέτρα που έχετε πάρει, εσείς τους βάλατε το πιστόλι στο κεφάλι.!!!

Όσο για σας, κύριοι του νέου ΠΑΣΟΚ, και εσάς το κόμμα των  αιώνιων γραφικών, ξέρετε για ποιους μιλάω, είστε και εσείς εκτός του δημοκρατικού τόξου. Γιατί και οι μεν και οι δε είστε συνεργάτες των δοσίλογων.

Οι μεν με την εσκεμμένη διγλωσσία τους,  με την νοοτροπία "χαλίφης στην θέση του χαλίφη".
Και οι δε με τα κολλημένα μυαλά τους στην δεκαετία...δεν ξέρω ποια δεν πρέπει να ζούσα τότε, ίσως ο παππούς μου να την γνωρίζει. Ανοίγετε τον δρόμο με δάφνες ώστε να έρθουν στην εξουσία οι δοσίλογοι κυβερνώντες μας.

Και τέλος είστε εκτός δημοκρατικού τόξου, γιατί  εσείς είστε  οι πρώτοι διδάξαντες των ταγμάτων ασφαλείας και του τραμπουκισμού.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτα άλλο από το παραπαίδι σας και κάνει ότι έχει μάθει από εσάς όλα αυτά τα χρόνια. Η διαφορά σας με αυτήν, είναι η διαφορά που έχει ο Κόκκαλης με τον Ψωμιάδη.

Εδώ θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.







www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus