Διυλιστήριο: Τραγικό: Η Τρόικα «κούρεψε» τα χρήματα που μάζεψε ο Χιώτης για κοριτσάκι με καρκίνο

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγικό: Η Τρόικα «κούρεψε» τα χρήματα που μάζεψε ο Χιώτης για κοριτσάκι με καρκίνο

Εδώ και τρία χρόνια, κατόπιν πρωτοβουλίας του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη, άρχισε εκστρατεία βοήθειας της εννιάχρονης τότε Μαρίας Μόκα και τώρα η Τρόικα «κούρεψε» περίπου €400.000 από το συνολικό ποσό.
Η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ ήταν τεράστια. Τώρα όμως, είναι σαν να μην έγινε ποτέ…
Ο Διονύσης Χιώτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε, πως δυστυχώς η Τρόικα δεν εξαίρεσε τα χρήματα που είχε ο λογαριασμός της Μαρίας Μόκα από το «κούρεμα». 
Όπως τονίζει ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, η Τρόικα δεν πείσθηκε ότι τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από εισφορές του κόσμου για τη βοήθειας της 12χρονης πλέον καρκινοπαθής, με αποτέλεσμα να «κουρευτεί» το μεγαλύτερο μέρος του ποσού.
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια της, ήταν για αυτό τον σκοπό. Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητηθήκαν, συν αποκόμματα από τον τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και για αυτό τον σκοπό, δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε τι ποσό απόμεινε από τις 500.000€ που υπήρχαν στους λογαριασμούς. (Tα ποσά είναι σε δολάρια επειδή είχαν σταλεί σαν προκαταβολή στο νοσοκομείο στην Αμερική)», το μήνυμα του Διονύση Χιώτη.


Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Μαρία ήταν 9 ετών όταν διαγνώστηκε με όγκο το 2010 και ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ανέλαβε την εκστρατεία για τη συλλογή των χρημάτων που χρειάζονταν για τη θεραπεία της.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus