Διυλιστήριο: Καταγγελία Καπερνάρου: «Έσκασε» αγορασμένο δάνειο από ξένο fund

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία Καπερνάρου: «Έσκασε» αγορασμένο δάνειο από ξένο fund

Την εκχώρηση των δικαιωμάτων των δανείων των Ελλήνων πολιτών σε ξένες εταιρείες αποκαλύπτει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, δίνοντας στη δημοσιότητα την καταγγελία-σοκ με το αποδεικτικό έγγραφο που έφτασε στα χέρια του.
«Πριν από λίγες ημέρες έλαβα στο γραφείο μου καταγγελία που επιβεβαιώνει και εγγράφως αυτό που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φωνάζουμε εδώ και πολύ καιρό, ότι τα σπίτια των Ελλήνων πωλούνται σε ξένες εταιρείες. Στο ντοκουμέντο που επισυνάπτω αποδεικνύεται ότι ελληνική τράπεζα εκχωρεί τα δικαιώματα δανείου Έλληνα πολίτη σε εταιρεία με έδρα το Λονδίνο», τονίζει ο κ. Καπερνάρος και επισυνάπτει το έγγραφο-ντοκουμέντο.

«Για το θέμα καταθέτω ερώτηση ζητώντας να μάθουμε όλοι πώς ο κ. Στουρνάρας θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία όταν κουμάντο στα δάνεια θα κάνουν αλλοδαπές εταιρείες που θα τα τιτλοποιούν και θα θησαυρίζουν, για άλλη μία φορά, από τον ιδρώτα των Ελλήνων», προσθέτει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus