Διυλιστήριο: Πίεση στην δικαιοσύνη

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πίεση στην δικαιοσύνη

Η αλφάβηττος της οικονομίας για παιδιά δημοτικού: Καταστροφή της αγοραστικής δύναμης μιάς κοινωνίας,=καταστροφή του εμπορικού κόσμου=λουκέττα=ανεργία=άδεια ασφαλιστικά ταμεία/διάλυση κράτους Πρόνοιας=πείνα=γενοκτονία

Σιγά μην δεν καταλαβαίνουν τί κάνουν.Συνειδητοί γενοκτόνοι είναι, κι ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται, όσοι εφαρμόζουν τέτοια μέτρα.
Εδώ κι ΕΝΑΝ χρόνο λέω,αλλά δεν ακούει κανείς:
Αντί να τρέχουμε σε πλατείες Συντάγματος, καλό θα είναι να βάλουμε μυαλό και να τρέχουμε έξω απ'τους ναούς Δικαιοσύνης και Ενημέρωσης!
Δηλαδή να ασκήσουν πίεση οι πολίτες, ΟΧΙ στους πολιτικούς που έχουν ο καθένας από έναν στρατό μπράβους, αλλά στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και στα κανάλια από κάτω! Αυτές είναι οι εξουσίες που μπορούν να πιεστούν....μόλις δουν τις εκατοντάδες-χιλιάδες λαό απ'έξω, κι από κάτω απ'τα κτίριά τους!

"Μια ελληνίς"

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus