Διυλιστήριο: Τεράστιο Σκάνδαλο ! Στην Eurobank Properties πωλούνται 14 ακίνητα του Δημοσίου για να ενοικιαστούν στην συνέχεια απο το Κράτος έναντι 14 εκατ. ευρώ το χρόνο !!!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τεράστιο Σκάνδαλο ! Στην Eurobank Properties πωλούνται 14 ακίνητα του Δημοσίου για να ενοικιαστούν στην συνέχεια απο το Κράτος έναντι 14 εκατ. ευρώ το χρόνο !!!


Σκάνδαλο: Στην Eurobank Properties πουλήθηκαν τα υπουργεία Παιδείας, Υγείας, Δικαιοσύνης και η ΓΑΔΑ!

Στην Eurobank Properties πωλούνται από το ΤΑΙΠΕΔ 14 ακίνητα έναντι των 145,81 εκατ. ευρώ  με την συμφωνία μετά να τα ξανανοικιάζει πίσω στο Δημόσιο αντί 14 εκατ. ευρώ το χρόνο…

       Αυτό το εξωφρενικό ‘ντήλ’ έκανε το ΤΑΙΠΕΔ με την Eurobank Properties για την απόκτηση χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων τα οποία θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 χρόνια.

Η Eurobank Properties θα καταβάλει μόνο 145,81 εκατ. ευρώ και θα εισπράττει ετησίως από τα μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια και απλά μαθηματικά σε  2 δεκαετίες η Eurobank θα έχει αποσβέσει το έξοδο με κέρδος 100% το οποίο θα έχει πληρώσει το δημόσιο!!! = Απόδοση 10% ετησίως!!!

Αναλυτικότερα, “στην από 17/10/2013 έκθεσή του σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 9 του Ν. 3016/2002 και τις παραγράφους 4.1.4.1.1 και 4.1.4.1.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Δ.Σ. της Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. («Εταιρεία») ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Σε σχέση με τα καθαρά κεφάλαια που θα προκύψουν από την προτεινόμενη Αύξηση η Εταιρεία σκοπεύει να τα επενδύσει σύμφωνα αφενός, με τις διατάξεις του Ν. 2778/1999, ως ισχύει, και, αφετέρου, με την επενδυτική πολιτική και στρατηγική της.
Θεμελιώδης επενδυτικός στόχος της Εταιρείας, όσον αφορά την Αύξηση αλλά και γενικότερα, είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους της, μέσα από την κύρια δραστηριότητά της δηλαδή τις επενδύσεις σε εμπορικά κατά πλειοψηφία ακίνητα όπως κτίρια γραφείων, εμπορικά καταστήματα, αποθηκευτικούς και βιομηχανικούς χώρους, τουριστικά ακίνητα κ.α. σε γεωγραφικές περιοχές υψηλής εμπορικότητας, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, τόσο της κεφαλαιαγοράς όσο και της αγοράς ακινήτων.

Επιπλέον, με βάση την πρόσφατη τροποποίηση του νόμου που αφορά τις Εταιρίες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, η Εταιρεία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που της δίνονται προκειμένου να διευρύνει τις δραστηριότητές της, εξετάζοντας επενδυτικές ευκαιρίες σε όλο το φάσμα της ακίνητης περιουσίας όπως, μεταξύ άλλων, τουριστικά ακίνητα, άμεσα ή με τη μέθοδο της παραχώρησης καθώς και αναπτύξεις έργων μέσω συμμετοχής σε joint ventures.

Η οικονομική συγκυρία της τελευταίας τετραετίας στην Ελλάδα οδήγησε την αγορά όλων των ακινήτων σε ορθολογισμό ως προς τις αξίες τους, παρουσιάζοντας πρόσφατα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες επαγγελματικών ακινήτων, σε ελκυστικές αξίες και με προοπτική δημιουργίας μελλοντικών υπεραξιών, τις οποίες η Εταιρεία εξετάζει και σκοπεύει να αξιοποιήσει».

 Τα κυριότερα ακίνητα είναι:

    Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ακίνητο επί της οδού Αν. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι.
    Το Υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι.
    Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί.
    Την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σχολιάσει κανείς αυτό το ντηλ! Δηλαδή, το δημόσιο πουλάει σε χαμηλές τιμές την ιδιοκτησία του, εξασφαλίζοντας ΣΙΓΟΥΡΟ ενοικιαστή στον αγοραστή τον ίδιο του τον εαυτό και με υψηλό μίσθωμα!!! Aυτό κι αν είναι σκανδαλάρα ολκής και κανείς δεν ασχολείται στα σοβαρά, αφού όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα τους βιολογικούς γονείς της Μαρίας!!! Που είναι η Daily Mail και το BBC να αναδείξουν παγκόσμια τους τσιγγάνους της κυβέρνησης που δίνουν 10 εκατ. Ελλήνες σε παράνομη υιοθεσία στις τράπεζες;;;; Και δούλους θα τους κάνουν και ζητιάνους και τέλος, ακόμα και ανταλλακτικά προς πώληση!!!!

  “  Άτομα όπως οι Ροθτσάιλντς, οι Οπενχάιμερς και οι Μόργκανς έχουν καταστρώσει μακρόπνοα σχέδια. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και οι οικονομολόγοι είναι ερασιτέχνες αν τους συγκρίνεις με αυτά τα άτομα…  “
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus