Διυλιστήριο: Δύο δολοφονημένοι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν βάναυσα από Ισραηλίτες και σας τους κρύβουν τα ΜΜΕ. - Μήπως γιατί έγινε το 2003;;!!!

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δύο δολοφονημένοι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν βάναυσα από Ισραηλίτες και σας τους κρύβουν τα ΜΜΕ. - Μήπως γιατί έγινε το 2003;;!!!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο παραπάνω τίτλος και σε διάφορες παραλλαγές του, όπου υποτίθεται οτί τα ΜΜΕ κρύβουν την δολοφονία δύο ακτιβιστών που έγινε στο Ισραήλ. Της Ρέιτσελ Κόρι και του Tom_Hurndall.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως τις κρύβουν και δεν έχει ακούσει κανένας τίποτα, για τον απλούστατο λόγο ότι έγιναν το 2003!!!!!! Και τότε, λέω έγω, ίσως  μας ένοιαζε περισσότερο σε ποιο μαγαζί θα είναι η Βανδή και ποιες μεταγραφές έκανε ο Ολυμπιακός;;;
Γιατί με μια μικρή αναζήτηση που έκανα τουλάχιστον για την Ρέιτσελ η guardian έχει τουλάχιστον 12 άρθρα και άλλες μεγάλες εφημερίδες εκτενή ρεπορτάζ..

Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τα ΜΜΕ, που και ειδήσεις κρύβουν και προπαγανδίζουν, παραπληροφορούν και γενικότερα προωθούν και τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Όπως και την πολιτική του Ισραήλ που πιστεύω ότι έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο κόσμο.
Αλλά με αφορμή αυτό θα ήθελα να πω για την αντίθετη προπαγάνδα που εξίσου απεχθάνομαι  όπως και πολιτική μίσους και διαίρεσης των υποτιθέμενων πολέμιων του συστήματος.
Και λέω υποτιθέμενων γιατί όταν πολεμάς ένα σύστημα που είναι βασισμένο στην απληστία , στην αδικία, το ψέμα και το μίσος, και εσύ που αγαπάς το δίκαιο και την αλήθεία ( έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεσαι)  χρησιμοποιείς τις ίδιες μεθόδους  το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι το πολεμάς επειδή είσαι στην απ' έξω και το μόνο που θες είναι να γίνεις εσύ ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Ή εγκάθετος του συστήματος, δείχνοντας ότι και οι άλλοι είναι μία από τα ίδια. ΨΕΥΤΕΣ.

Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι όσοι προβάλαν αυτό το θέμα έχουν τον παραπάνω σκοπό, αλλά καλό θα είναι τουλάχιστον σε σοβαρές ειδήσεις να γίνεται μια διασταύρωση πληροφοριών. Γιατί είναι κρίμα να χάνεται η αλήθεια στο βωμό κάποιων παραπάνω likes. Διότι  έτσι γίνονται συνεργοί, έστω και χωρίς να το καταλαβαίνουν.

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus