Διυλιστήριο: Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για οφειλές στο Δημόσιο

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για οφειλές στο Δημόσιο

Στη σύλληψη του επιχειρηματία και πρώην εκδότη της εταιρείας «Imako Εκδοτική Α.Ε.» Πέτρου Κωστόπουλου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην εκδότης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και συνελήφθη.

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο Mega, υπήρξε για χρόνια εκδότης με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στον τομέα του περιοδικού Τύπου και του ραδιοφώνου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η «Imako Εκδοτική Α.Ε.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος το 1995 ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε., λανσάροντας τα περιοδικά Nitro και DownTown και το ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio. Σήμερα η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Esquire, InStyle, OK!, People, Nitro και DownTown. Στην εκδοτική εταιρία ανήκουν επιπλέον τρείς ραδιοφωνικοί σταθμοί (Nitro Radio, Sfera 102.2 και Derti 98.6).

Από το 2011, η Ιmako αδυνατούσε να εξυπηρετήσει κανονικά την μισθοδοσία των υπαλλήλων της, εργαζόμενοι της οποίας έμειναν για αρκετούς μήνες απλήρωτοι. Τον Φεβρουάριο του 2012 η εταιρία Α&G PAPER, ζήτησε, για πρώτη φορά, από το δικαστήριο την συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της λόγω μεγάλων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εν λόγω επιχείρηση της τάξεως των 1.700.000 ευρώ. Στις 21 Φεβρουαρίου του 2012 έγινε κατάσχεση στα γραφεία της ΙΜΑΚΟ. Ο Κωστόπουλος με κείμενό του έδωσε την δική του οπτική για τα γεγονότα, και δεσμεύτηκε να επιστρέψει.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus