Διυλιστήριο: «Δεν γίνεται να σκοτώνουν Έλληνες άλλους Έλληνες»

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Δεν γίνεται να σκοτώνουν Έλληνες άλλους Έλληνες»

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στον ΟΤΕ tv ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε στη φάση του αυτογκόλ, τη μοναδική άτυχη στιγμή της Εθνικής ομάδας στον αγώνα με τη Ρουμανία, ενώ αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας σε όλους τους Έλληνες.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις τρεις δολοφονίες που έχουν πληγώσει την ελληνική κοινωνία αυτές του Παύλου Φύσσα, του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη λέγοντας πως δεν γίνεται να σκοτώνουν Έλληνες άλλους Έλληνες για πολιτικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Β. Τοροσίδη:

«Δεν κατάλαβα τη έγινε στην φάση του γκολ, είναι μία πολύ περίεργη στιγμή. Ο Χολέμπας μου είπε πως πήγε να διώξει και κλώτσησε πάνω μου την μπάλα. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, απλά σήκωσα το κεφάλι μου και την είδα στα δίχτυα.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες. Τα τελευταία γεγονότα είναι πολύ άσχημα, μιλάω για τις δολοφονίες στον Πειραιά και το Ηράκλειο. Δεν γίνεται να σκοτώνουν Έλληνες άλλους Έλληνες για πολιτικά, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε όλοι Έλληνες. Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όχι πολιτικοποιημένοι και δολοφόνοι.

Στα της ομάδας, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα. Δεν ανήκει σε εμάς μόνο αυτή η πρόκριση. Υπάρχει ένα υπέροχο τιμ, από τον προπονητή και τον βοηθό, μέχρι τους φροντιστές και όποιον άλλον είναι δίπλα μας. Όλοι μαζί προκριθήκαμε! Είμαστε μία ομάδα, 10 ή 20 εκατομμύρια άνθρωποι, όλοι οι Έλληνες σε κάθε γωνιά του κόσμου είναι ένα κομμάτι από εμάς. Σε αυτούς λοιπόν την αφιερώνουμε την πρόκριση, γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε».
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus