Διυλιστήριο: Συγκλονιστικές εικόνες ρουμάνου φωτογράφου από εκτρώσεις - προσοχή σκληρές εικόνες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές εικόνες ρουμάνου φωτογράφου από εκτρώσεις - προσοχή σκληρές εικόνες


Το συγκλονιστικό φωτογραφικό άλμπουμ του Narcis Virgiliu για τις εκτρώσεις φιλοξενείται στη ρουμανική ιστοσελίδα provitabucuresti.

Η provita παρακινεί να ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις εικόνες και να απαντηθεί η παρακάτω ερώτηση:

Αν η έκτρωση είναι ένα «δικαίωμα των γυναικών" πού ήταν τα δικαιώματα του παιδιού;
Η Ελλάδα είναι η πρώτη Χώρα στην Ευρώπη και η τρίτη στον κόσμο σε εκτρώσεις. 250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000 ...



























Κάπως έτσι, ο Samuel Armas θα έπρεπε να έχει καταλήξει διαμελισμένος σε μια σακούλα σκουπιδιών αν η μητέρα του ακολουθούσε την εύκολη λύση να τον ξεφορτωθεί όπως της συνιστούσαν διάφοροι γιατροί, αντί για τη δύσκολη. Κι εκείνο το μικρό χεράκι που έκανε τότε το γύρο του κόσμου επειδή αγκάλιασε το χέρι του χειρουργού που το έσωσε από κινητικά προβλήματα, σήμερα είναι ένα πανέμορφο αγόρι. Γιατί και θαύματα γίνονται, και όλα αλλάζουν αλλά πρέπει να το πιστεύεις!



Άξιζε ή δεν άξιζε ο Σάμουελ να ζήσει;

Τώρα που ξέρουμε, τι επιλέγουμε να κάνουμε; Γυρίζουμε το κεφάλι και κάνουμε πως δεν είδαμε;

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus