Διυλιστήριο: Έτσι έπεσε το μαύρο και στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια (video)

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έτσι έπεσε το μαύρο και στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια (video)

Το μαύρο στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια έπεσε. Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο θυμίζοντας όσα ζήσαμε εμείς στην ΕΡΤ την 7η Νοεμβρίου για να εκτελέσουν το πραξικόπημα της ισπανικής κυβέρνησης και επί της ουσίας τη Δημοκρατία, την Πολυφωνία τον πλουραλισμό. Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο για να εφαρμόσουν τον νόμο και την τάξη αφήνοντας στο δρόμο 1200 εργαζόμενους και στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην δημόσια ενημέρωση. Εκεί τούς περίμεναν χειροκροτώντας ενωμένοι οι Ισπανοί ανυπότακτοι εργαζόμενοι που αντιστέκονταν μέχρι το τέλος. Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Κατάφερε να επιβάλλει πλέον νέους κανόνες στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της Ευρώπης. Παρήγαγε και εξάγει πλέον διεθνώς τη φίμωση των δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων.
 


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus