Διυλιστήριο: TIME-LAPSE ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1945-1998 (VIDEO)

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

TIME-LAPSE ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1945-1998 (VIDEO)

To video του Ιάπωνα καλλιτέχνη Isao Hashimoto που απεικονίζει ένα όμορφο όσο και αναμφισβήτητα τρομακτικό time-lapse με τις 2053 πυρηνικές εκρήξεις που έλαβαν χώρα μεταξύ 1945 και 1998, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Το video παρότι παλιότερο χρονολογικά (το Wired είχε γράψει γι’ αυτό από το 2010) ξεκινάει αδρά με το σχέδιο «Τριάδα» του προγράμματος Μανχάταν, συνεχίζει με τις φημισμένες πυρηνικές δοκιμές κοντά στο Los Alamos και τελειώνει με τις πυρηνικές δοκιμές του Πακιστάν, το Μάιο του 1998. Στο timelapse δεν εμφανίζονται δυο υποτιθέμενες πυρηνικές δοκιμές κοντά στη Βόρεια Κορέα (η γνησιότητα των οποίων δεν είναι έχει εξακριβωθεί).

Δείτε το video:



Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus