Διυλιστήριο: ΔΑΚΕ προς βουλευτές ΝΔ: Μην ψηφίσετε τον προυπολογισμό

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ προς βουλευτές ΝΔ: Μην ψηφίσετε τον προυπολογισμό

Επιστολή προς τους βουλευτές της ΝΔ παραμονές της ψήφισης του προϋπολογισμού έστειλε η ΔΑΚΕ τους οποίους καλεί να μην τον υπερψηφίσουν. «Σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».

Ουσιαστικά η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκεινται στη ΝΔ καλεί τους «γαλάζιους» βουλευτές να ρίξουν την κυβέρνηση, καθώς όπως είναι γνωστό η καταψήφιση ενός προϋπολογισμού συνιστά αυτομάτως την πτώση της.

«Το κοινωνικό κράτος είναι οικονομικός σταθεροποιητής και όχι «ανελαστική δαπάνη»… Η κοινωνία δεν αντέχει, η συνοχή της καταρρέει…η φωνή της είναι πλέον κραυγή απόγνωσης που επιβάλλεται να εισακουστεί… Το «λάθος» που όλοι ομολογούν αλλά κανείς δεν διορθώνει τείνει πια να γίνει ολέθριο» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της ΔΑΚΕ προς τους βουλευτές της ΝΔ
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus