Διυλιστήριο: Ζάκυνθος : Ο Δήμος θα πληρώσει την ΔΕΗ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ζάκυνθος : Ο Δήμος θα πληρώσει την ΔΕΗ

Το Διυλιστήριο λέει : ... Δεν ξέρουμε αν η κίνηση αυτή είναι για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά ας ελπίσουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν όλοι οι Δήμαρχοι.
Ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης έστειλε επιστολή στη ΔΕΗ και ζητά να μάθει σε ποιούς πολίτες έχει κοπεί το ρεύμα. Η κίνηση αυτή γίνεται για να πληρώσει ο δήμος τους ανεξόφλητους λογαριασμούς πολιτών ώστε να επανασυνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ και να μην περάσουν τις γιορτές χωρίς ρεύμα.

Η επιστολή του δήμου προς της ΔΕΗ αναφέρει: «Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους».

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Ζακύνθου
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus