Διυλιστήριο: Το ΙΕΚ Ακμη Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τα έξοδα της οικογένειας στο Κορδελιο

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το ΙΕΚ Ακμη Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τα έξοδα της οικογένειας στο Κορδελιο

Συγχαρητήρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης. Ανέλαβε τα έξοδα της οικογένειας στο Κορδελιό μέχρι έως η οικογένεια δεν έχει πια πρόβλημα. Τώρα αναφέρθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Μακάρι να ακολουθήσουν την ενέργεια αυτά και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Για την οικογένεια στο Κορδελιό να αναφέρουμε ότι ήταν χωρίς ρεύμα εδώ και εφτά μήνες και κινδύνεψε να καεί όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της στην οδό Ψυχάρη της Θεσσαλονίκης και η Πυροσβεστική κατέληξε 'οτι η φωτιά προκλήθηκε από κεριά.    

Στο σπίτι διέμεναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί με το γιο τους και το ανήλικο εγγονάκι τους και όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό, οι ένοικοι είχαν βγει μόνοι τους από το σπίτι, όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά και δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός τους.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus