Διυλιστήριο: Αν η λύση έρθει εκτός κοινοβουλίου......αλίμονο σε όλους σας, ο θυμός είναι πολύ μεγάλος.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αν η λύση έρθει εκτός κοινοβουλίου......αλίμονο σε όλους σας, ο θυμός είναι πολύ μεγάλος.

 Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής "στον ενικό" παίρνουν τον λόγο οι πολίτες. Οι κατηγορίες στους πολιτικούς πέφτουν βροχή, οι πολίτες κοιτάζουν στα μάτια τους πολιτικούς και τους αποκαλούν ψεύτες, ανίκανους, προδότες,πράγμα αδιανόητο πριν από μερικούς μήνες. Οι της συγκυβέρνησης κατεβασμένα τα μάτια,  η Κανέλλη  ωρύεται για  την πάρτυ της γιατί βλέπει το λιντσάρισμα να έρχεται,αδιακρίτως.

Κύριοι της αντιπολίτευσης και όχι μόνο,  έχω να σας συμβουλέψω το εξής , ξεχάστε τις αναχρονιστικές πλέον κομματικές ταμπέλες και όλοι εσείς που αγαπάτε τον λαό και τον συνάνθρωπό σας γενικότερα, ενωθείτε, υπάρχουν αρχές και αξίες να σας ενώσουν που είναι πολύ πιο σημαντικές από κομματικές ιδεολογίες. Εμπνεύστε και  ενώστε τον κόσμο που βασίζεται στα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αξίες, από όπου κι αν προέρχεται, να διώξουμε την μπόχα και την βρώμα, τους υποτελείς συμμορίτες που προδίδουν την χώρα εδω και δεκαετίες με σκοπό να αφανίσουν το έθνος.
Αν καταφέρουμε και τους διώξουμε, τότε έχοντας σαν βάση αυτές τις αρχές μπορούμε να βρούμε και ποιό είναι το κατάλληλο πολίτευμα. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιου είδους διαμάχες. Να ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή όποιος κοιτάζει το μικροκομματικό του συμφέρον εις βάρος του ελληνικού λαού διαπράτει κι αυτός εθνική προδοσία.

Οι μέρες σας είναι λίγες .Αν η λύση έρθει εκτός κοινοβουλίου......αλίμονο σε όλους  σας, ο θυμός είναι πολύ μεγάλος.

Εδώ το βίντεο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus