Διυλιστήριο: Μετά μου λέτε ποιος ψηφίζει τα μνημόνια. Ποιος εξέλεξε αυτήν ;;;; Ακουστέ τον λόγο της ....

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μετά μου λέτε ποιος ψηφίζει τα μνημόνια. Ποιος εξέλεξε αυτήν ;;;; Ακουστέ τον λόγο της ....

Επισήμανση: Η δεσποινίς, ψήφισε τα Μνημόνια και τις παράνομες αποφάσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου εναντίον της χώρας της και του ελληνικού λαού.

Δείτε την εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μαρτίνου, κόρη ενός εφοπλιστή, με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ακούστε την να προσπαθεί να μιλήσει, γιατί ο θεός να την κάνει ομιλία αυτή. Δείτε πως στέκεται στο μικρόφωνο και αναρωτηθείτε αν είναι δική της η απόφαση να κατέβει στην πολιτική ή του μπαμπά της.
Παρατηρήστε τα καζάνια με το φαΐ που είναι στην άκρη και τον κόσμο να χειροκροτεί μηχανικά περιμένοντας το κλου της βραδιάς που είναι το δείπνο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με άρθρο του βήματος είναι η πιο πλούσια βουλευτής

Δεν περιγράφω άλλο, απολαύστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι είμαστε, ποιους ψηφίζουμε να μας κυβερνούν, γιατί τους ψηφίζουμε και που πάει πλέον αυτή η ριμάδα η χώρα...





Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus