Διυλιστήριο: Συναγερμός από το λάθος του Μπαρόζο για τριπλές εκλογές το καλοκαίρι !!!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συναγερμός από το λάθος του Μπαρόζο για τριπλές εκλογές το καλοκαίρι !!!

Ο κ. Μπαρόζο αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας το επόμενο χρονικό διάστημα έκανε λόγο για τριπλές εκλογές, κάτι που προκάλεσε συναγερμό, καθώς το καλοκαίρι οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι δύο και η τρίτη θα αφορούσε στις εθνικές εκλογές.

Τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων πήραν κυριολεκτικά φωτιά, καθώς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με συνεργάτες του πρωθυπουργού, προκειμένου να μάθουν εάν ο κ. Μπαρόζο εννοούσε πως θα γίνουν εθνικές εκλογές το καλοκαίρι μαζί με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε ο κ. Μπαρόζο αναφέρθηκε σε τριπλές εκλογές, εννοώντας τις ευρωεκλογές, τις εκλογές για τους δήμους και τις εκλογές για τις περιφέρειες, που ουσιαστικά είναι μία εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε ο κ. Σαμαράς στην ίδια συνέντευξη τύπου διευκρίνισε πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016 και σημείωσε πως υπάρχει σταθερότητα στην Ευρώπη και θα διατηρηθεί.

"Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θέλουν ή δεν θέλουν την Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα αποφασίσουν υπέρ της Ευρώπης. Υπάρχει και η ευρωσκεπτικιστική άποψη, αλλά δεν συμφωνώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης του επέλεξαν να μην έλθουν στην σημερινή τελετή. Αυτές οι ιδέες είναι αντιευρωπαϊκές, αντιδυτικές και κατά του ΝΑΤΟ.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus