Διυλιστήριο: Υποψήφιος για Grammy ο Λεωνίδας Καβάκος - ΔΕΙΤΕ όλες τις υποψηφιότητες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος για Grammy ο Λεωνίδας Καβάκος - ΔΕΙΤΕ όλες τις υποψηφιότητες

Σήμερα θα γίνει στο Λος Άντζελες η απονομή των μουσικών βραβείων Grammy. Ο ράπερ Jay Z οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων με εννέα συνολικά υποψηφιότητες, ενώ Grammy διεκδικεί και ο Λεωνίδας Καβάκος στην κατηγορία της Καλύτερης Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου/Μικρού Συνόλου.

Ο Jay Z είναι υποψήφιος σε κάθε κατηγορία ραπ στα φετινά Grammy, με το άλμπουμ του «Magna Carta Holy Grail».

Για το άλμπουμ της χρονιάς, οι Μακλεμόρ και Ράιαν Λούις έχουν να ανταγωνιστούν τους Lamar, Daft Punk, Τέιλορ Σουίφτ και Σάρα Μπαϊρέγιες.

Υποψήφια για καλύτερο τραγούδι είναι τα: Same Love των Μακλεμόρ, Roar της Κέιτι Πέρι, Locked Out Of Heaven του Μπρούνο Μαρς, Just Give Me A Reason της Pink και Royals της Lorde.

Επτά υποψηφιότητες συγκεντρώνει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος έμεινε, ωστόσο, έξω από τις βασικές κατηγορίες.

Υποψήφιοι για καλύτερο ροκ άλμπουμ είναι οι: Black Sabbath, Ντέιβι Μπάουι, Led Zeppelin και Νιλ Γιάνγκ, ενώ στην κατηγορία του καλύτερου ροκ τραγουδιού, οι Rolling Stones θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Με τις Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν, το άλμπουμ που αποτέλεσε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την εταιρεία Decca, ο Λεωνίδας Καβάκος είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy στην κατηγορία της Καλύτερης Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου/Μικρού Συνόλου.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus