Διυλιστήριο: "Ανώτατη διάκριση για 3 Έλληνες επιστήμονες"

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

"Ανώτατη διάκριση για 3 Έλληνες επιστήμονες"

       
Τα βραβεία European Geosciences Union- EGU είναι η ανώτερη διάκριση που μπορεί να λάβει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των γεωεπιστημών, των πλανητικών και διαστημικών επιστημών. Στη φετινή διοργάνωση πρόκειται να δοθούν συνολικά 43 βραβεία, 3 εκ των οποίων θα παραλάβουν Έλληνες επιστήμονες. Πρόκειται για τους Δρ. Σταμάτη Κριμιζή, ο οποίος θα λάβει το Jean Dominique Cassini Medal (κορυφαία διάκριση για senior scientist), Δρ. Κωνσταντίνος Συνολάκης, ο οποίος θα λάβει το Sergey Soloviev Medal και τέλος τη Δρ. Χριστίνα Πλαϊνάκη, η οποία θα λάβει το Outstanding Young Scientist Award in Planetary and Solar System Sciences. Η απονομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της EGU, τον Απρίλιο, στη Βιέννη, Αυστρία. Το θέμα του συνεδρίου έχει τίτλο: «The Face of the Earth – Process and Form».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus