Διυλιστήριο: Αποχωρεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την κυβέρνηση της Κύπρου;

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αποχωρεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την κυβέρνηση της Κύπρου;

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο με φόντο το κοινό ανακοινωθέν που θα παρουσιάσει ο Αναστασιάδης, ο οποίος πριν από λίγο έλαβε το «πράσινο φως» από την Ελληνική κυβέρνηση και έχει τη στήριξη Σαμαρά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να αποσύρει τη στήριξή του προς την κυβέρνηση, καθώς για τον ίδιο το Κυπριακό είναι η «κόκκινη γραμμή», όπως υπήρξε και για τον πατέρα του Τάσσο Παπαδόπουλο.
Ο Νίκος Αναστασιάδης που ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα το κοινό ανακοινωθέν σύντομα, ακόμα και τις επόμενες ώρες, έχοντας πλέον την ελληνική στήριξη, φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη το ΑΚΕΛ και το ΕΥΡΩΚΟ. Παράλληλα, διαβάζουμε ότι προ ημερών κάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο και τον πρώην επικεφαλής του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν, κάτι που οδήγησε στα όρια τις σχέσεις Αναστασιάδη – Παπαδόπουλου.
Μην ξεχνάμε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο, το ΔΗΚΟ έχει εσωκομματικές εκλογές.
Εμείς να θυμίσουμε την καταπληκτική ομιλία του πατέρα του εναντίον του σχεδίου Κόφι Ανάν που δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί Παπανδρέου, Μπακογιάννη κ.α. βιάστηκαν να υποστηρίξουν 


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus